🇬🇧alcoholfree and hangover 🇩🇰 Alkoholfri og tømmermænd

Physiotherapy and unwanted weight loss / Fysioterapi og uønsket vægttab

🇬🇧Physiotherapy and unwanted weight loss

Today I have been to physiotherapy for the first time after my “illness” between Christmas and New Year and it has gone fine though, I am very Tired and sore now. we got worked much with my back which is currently very raised around the spine, we also treated the rest of the body which also was  hurt severely attending to the disease.

Here after I was sick all my depots were emptied and I have since 26 Dec. Lost 2.5kg so I have to make sure to eat a little more food and drink a lot of liquid which I am already really bad at, so I am currently trying to drink a lot of apple juice with water and ice cubes as it is good for the electrolyte balance and at the same time i have to eat as soon as i am hungry or want something.

The rest of the day, I will just rest that is what I really need today

🇬🇧I really love my home suit when im home from Physiotherapist 🇩🇰Jeg elsker min hjemmedragt når jeg har været til fysioterapeut

🇩🇰Fysioterapi og uønsket vægttab 

I dag har jeg været til fysioterapi for første gang efter mit “sygdom” mellem jul og nytår og det er gået fint dog er jeg meget 

Træt og øm nu vi fik arbejdet godt med min ryg som pt er meget hævet omkring rygsøjlen, vi fik også behandlet resten af kroppen som var ret hårdt medtaget af sygdommen.

Her efter jeg var syg er alle mine depoter tømte og jeg har siden den 26 dec. Tabt 2,5kg så jeg skal sørge for at spise lidt mere mad og drikke en masse væske hvilket jeg i forvejen er vildt dårlig til, så pt prøver jeg på at drikke en masse æblejuice med vand og isterninger i da det er godt til elektrolytbalancen og samtidig er jeg nød til at spise ligeså snart jeg er sulten eller har lyst til noget.

Resten af dagen vil jeg hvile mig det er det jeg virkelig trænger til idag 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

🇬🇧alcoholfree and hangover 🇩🇰 Alkoholfri og tømmermænd