🇩🇰Syg og fest /🇬🇧sick and party

🇩🇰Kanel allergi / 🇬🇧cinnamon allergy

🇩🇰Kanel allergi 

December måned nærmer sig med hastige skridt og vi her hjemme glæder os til at gå og hygge sammen i denne måned med alt hvad det indebære julekalender, julepynt,julemad,juleudstilling,gaveindkøb og hinandens nærvær. Det eneste jeg ikke glæder mig til er at alting tilsættes kanel, jeg har kanel allergi og reagere ved at hæve voldsomt op i hals og ansigt så derfor læser jeg altid varedeklarationerne på alle nye vare inden jeg køber noget jeg har selvfølgelig mange ting hvor jeg ved der er kanel i og derfor undgår at købe dem så som mange karry produkter, barbecue til sparribs,kage,brød,snøfler, og ikke mindst Coca-cola kanel Er en del af deres hemmelige opskrift. 

Men det er stort set umuligt at købe en færdig kage for bagerene mener ikke at kannel er et allergene og ofte kan de ikke svare på om der er kanel i så hvis jeg skal have kage bliver det hjemme bag. Den anden dag skulle vi have spareribs og kørte ud for at købe en marinade og vi endte med at skulle i 3 butikker for at finde en der ikke indholdt kanel. Så det næste lange stykke tid kommer jeg til at bruge meget mere tid når vi skal handle.

Der opstår så også det problem at vis vi bliver indviteret til et arrangement op til jul er jeg nød til at spørge værten om der er brugt kanel og det irritere mig meget for jeg ønsker ikke at bære til besvær og ville sådan ønske at jeg bare kunne spise det og lade som ingenting men det kan jeg ikke og hvad der er endnu værre er at jeg faktisk elsker smagen af kanel.

Jeg fandt ud af at jeg havde kanel allergi efter en tur i IKEA hvor jeg købte kanelsnegle og spiste dem under 30 minutter senere hævede jeg op i hele ansigtet og fik ret højt blodtryk på sygehuset troede de til at starte med at jeg var stukket af en bi og allergisk overfor det men det viste sig at være kanel og derfor har jeg nu altid en antihistamin med uanset hvor jeg er

🇬🇧Cinnamon allergy

December month is on the way and here we are looking forward to spending time together in this month with all the Christmas events, Christmas food or Christmas decorations, buying gifts for each other’s. The only thing I do not look forward to is that cinnamon is being added to almost everything, I have cinnamon allergy and respond by swelling up in my neck and face so that’s why I always read the product declarations on all new items before I buy something I have of course many things I know There are cinnamon in and therefore avoid buying them such as many curry products, barbecue for spareribs, cake, bread,and not least Coca-Cola Cinnamon Is part of their secret recipe.

But it’s virtually impossible to buy a finished cake for the bakers do not think that cinnamon is an allergy and often they can not answer if there is cinnamon in it so if I want have a cake it will be homemade. The other day we had to have a spare rib and drove out to buy a marinade and we ended up visiting 3 stores to find a non-cinnamon marinade. So for the next long time, I will spend more time when I have to shop food.

The problem also arises that if we are being invited to an event up to Christmas, I have to ask the host if it is used cinnamon and it annoys me a lot because I do not want to be a difficult guests and would like that I could just eat it and leave as nothing but I can’t and what’s even worse is that I actually love the taste of cinnamon.

I found out that I had cinnamon allergy after a trip to IKEA where I bought cinnamon rolls and ate them and 30 minutes later I was swelling up my entire face and got high blood pressure at the hospital, they thought I was stabbed by a bi and allergic to that but they found out it was cinnamon and therefore I always have an antihistamine wherever I am going 

2 kommentarer

  • You could certainly see your expertise within the work you write.
    The arena hopes for more passionate writers like you who are
    not afraid to mention how they believe. Always go after your heart.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Helene

      Hey well thanks for your nice thoughts about the blog I do my best to make good articles

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

🇩🇰Syg og fest /🇬🇧sick and party