Update on the zebra / opdateringen på zebraen

Disability and dating/ handicap og dating

🇬🇧🇬🇧🇬🇧   English version starts here  🇬🇧🇬🇧🇬🇧


Dating and disability

Some time ago I created a tinder profile because Im just as so many others would like to find one to share my life’s up and downs with and eventually make a family with. So I made my profile and put on some pictures but it gave me a kind of a dilemma because I am usually a very honest person who is not embarrassed about my disability but nevertheless it is a little difficult to fill out such a dating profile because how much should i tell about my life and the disease, and how to explain that you have a disability like mine where you go off the joints all the time without it causing people to run away.

there is a big difference in how to fill such a profile eg. In this way

Hi I am 23 years old I have a congenital disease where my bones go out of joint and therefore I have to use braces on my joints to keep them in place. I am on early retiree and live at my parents . I have my father employed as a disability assistant to help with all the things I can’t do myself. Then I go to the physiotherapist once a week and are often at the emergency room. I hope I eventually find the right one to share life with.

Here I think many will run away and think no thanks it is too big a problem for me.

But yes I do have a disease in my package but the disease is not me and is not my personality. Yes I often go off joint but often I put it back on place myself and i am not the type that sits quietly for that reason. I live my life and sometimes even a little too brave. Yes my father is a disabled helper but I also manage many things myself. Yes I am om early retirement but it does not mean that I only sit at home and roll my thumbs.

I have to be honest and say that I chose not to tell about the disease on my dating profile not because I am ashamed of it but more because I myself felt that I have so much more to offer besides the disease. that it should not be what people judge from and that it is quite difficult to explain how it affects my everyday life. of course, I tell it when I have contact with the person because it isn’t for keep some for fool or cheat anyone . the ones i have talked to so far have thought it was fine enough and i have of course written that they must ask all the questions they have for me and the disease but it is just much easier to explain how the disease is for me and how i am as a person in that way, than in a text where it is just a little glimpse and all bad things almost take up more than the positive things.

 

🇩🇰🇩🇰🇩🇰   Dansk version starter her    🇩🇰🇩🇰🇩🇰


Dating og handicap

Jeg oprettede for noget tid siden en tinder profil da jeg ligesom så mange andre gerne vil finde en at dele livets op og ned ture med og på sigt danne en familie med. Så jeg udfyldte min profil og fik lagt nogle billeder på men der opstod lidt et dillema for jeg er normalt et meget ærligt menneske som ikke er flov over mit handicap men alligevel er det lidt svært at udfylde sådan en dating profil for hvor meget bør man fortælle om sig selv og sygdommen, og hvordan forklare man at man har et handicap som mit hvor man går af led hele tiden uden at det får folk til at løbe skrigende bort.

der er stor forskel på hvordan man udfylder sådan en profil fx. På denne måde 

Hej jeg er 23 år gammel jeg har en medfødt sygdom hvor mine knogler går afled og derfor er jeg nød til at bruge skinner til mine led for at holde dem på plads. jeg er førtidspensionist og bor hjemme. Jeg har min far er ansat som handicaphjælper til at hjælpe med alt det jeg ikke selv kan. Så går Jeg til fysioterapeut 1 gang om ugen og er ofte på skadestuen. jeg håber på at jeg på sigt finder den rigtige at dele livet med.

Her tror jeg mange vil løbe skrigende bort og tænke nej tak det er for stor en mundfuld for mig.

Men ja jeg har jo en sygdom med i pakken men sygdommen er ikke mig og er ikke min personlighed. Ja jeg går ofte af led men ofte sætter jeg det jo selv på plads og er ikke typen der sidder stille af den grund. Jeg lever livet og nogle gange også lidt for modigt. Ja min far er handicaphjælper men jeg klarer også mange ting selv.

Ja jeg er førtidspensionist men det gør ikke at jeg kun sidder derhjemme og triller tommelfingre.

Jeg må være ærlig og sige at jeg valgte ikke at fortæller om sygdommen på min datingprofil ikke fordi jeg skammer mig over den men mere fordi jeg selv syntes at jeg har så meget mere at byde på udover sygdommen. at det ikke skal være det folk dømmer udfra og at det er ret svært at forklare hvordan det har indflydelse på min hverdag selvfølgelig fortæller jeg om det når jeg har kontakt med personen  for det er jo heller ikke for at holde nogle for nar eller snyde nogen. dem jeg har talt med indtil videre har syntes det var fint nok og jeg har selvfølgelig skrevet at de må stille alle de spørgsmål de har til mig og sygdommen men det er bare meget nemmere at forklare hvordan sygdommen er for mig og hvordan jeg er som person på den måde end i en tekst hvor det kun lige bliver skimtet lidt og alle dårlige ting næsten fylder mere end de positive ting.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Update on the zebra / opdateringen på zebraen