Update on my disease - opdatering på min sygdom

Nye udfordringer – new challenges

🇩🇰Nye udfordringer 🇬🇧New challenges

English version starts down below the picture

 

🇩🇰Nye udfordringer 

I går aftes besluttede jeg mig for at tage et dejligt varmt spabad og kom til at hoste og fik derefter ondt i mit øje det gav ligesom et jag og derefter kunne jeg ikke åbne mit ene øjenlåg og det blev ved med at sitre så vi tog til vagtlæge som kiggede på mit øje og derefter konfererede med Odense sygehus som ikke havde personale til at se på mig så de opfordrede til at jeg kontaktede den lokale øjenlæge i dag.

Jeg ringede til øjenlægen i morges og fik en akut tid, da vi ankom fik jeg målt tryk og syn og det så fint ud så blev jeg kaldt ind til øjenlægen og hun undersøgte mine øjne og alt så fint ud så hun kunne ikke rigtig gøre så meget for at hjælpe mig.

Så jeg ringede til min egen læge og fik en akut tid ved ham, vi kom over til lægen og han kiggede på mit øje men havde ikke rigtig et godt bud på hvad det er der giver mig dette øjenproblem men hans bedste bud var at lade neurologisk afdeling se på mit øje så han henviste mig sub akut til neurologisk afdeling på Kolding sygehus men han kunne ikke komme i kontakt med dem telefonisk mens vi var der, så på vej hjem fra lægen ringede han og sagde at jeg havde fået en tid i morgen tidlig så nu er der ikke andet for end at se hvad de finder ud i morgen.

🇬🇧New challenges

Last evening I decided to take a hot bath and cough and then i feel that it hurt in my eye it gave like a lightning and then I could not open my one eyelid and it kept sipping so we went to a acutedoctor who looked at my eye and then conferred with Odense hospital who did not have the staff to look take me in so they told me to take contact with the local ophthalmologist today.

I called the ophthalmologist this morning and got an acute time when we arrived I got measured pressure and vision and it looked fine so I was called in to the ophthalmologist and she investigated my eyes and everything looked fine so she couldn’t really do so much to help me.

So I called my own doctor and got an acute time, we came over to the doctor and he looked at my eye but didn’t really have a good idea of ​​what it is that gives me this eye problem but his best bet guess was that we had to let the neurologist department look at my eye so he referred me sub acutely to the neurological department at Kolding hospital but he could not get through to them telephonically while we were at the doctor office, so on my way home from the doctor he called up and said that i had got a time tomorrow so now there is nothing more than to see what they find tomorrow.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Update on my disease - opdatering på min sygdom