My eye problem part 2 / mit øjenproblem part 2

Mine rygsmerter / my backpain

 🇩🇰Mine rygsmerter / 🇬🇧my backpain

The  English version begins down below  the picture


 

🇩🇰En tur på rygcenter

For nogle uger siden fik jeg en mr-scanning af min ryg, som min fysioterapeut bad om, fordi hun troede, at noget i ryggen kunne være brækket. (Læs) I dag havde jeg en aftale hos en læge på rygcentret i Middelfart. Jeg kom ind, og de stillede en masse spørgsmål om mine rygsmerter og hvad forventede af dagens besøg. Jeg fortalte dem, at det kun var der på grund af min læge, fordi jeg vidste, at de ikke kunne gøre meget for at hjælpe mig, fordi operation ikke er en mulighed, når man har ehlers danlos, hvis det ikke er livstruende.  Og at jeg fik den medicin, jeg kan, og det hjælper mig nok til at komme igennem dagene, men selvfølgelig stadig med lidt smerter. De fortalte mig, at de havde den samme mening, og at de ikke vidste, hvad de kunne hjælpe med. Så spurgte hun, hvem der fulgte mig med min ehlers danlos, og jeg fortalte hende, at det er min normale læge, og hun fortalte årsagen til det, som jeg har hørt så ofte “der er ikke nogen ekspert på ehlers danlos syndrom i  vores område, der behandler patienter med sygdommen ‘så ansvaret er nu hos den normale læge.

De fortalte mig, at det ikke er normalt at få et protrution  i brystryggen, men det ville være mere normalt for mig på grund af mit ehlers danlos syndrom

Så kom vi til den fysiske test og denne test var jeg lidt bange for at få lavet på grund af mine svage led, men heldigvis ville lægen og kiropraktoren ikke udføre testen, fordi de vidste, at resultatet ikke ville give nogen Ændring i behandlingen, og de var bange for, at mine led ville gå af led. Så hun spurgte bare, om jeg fik nogle føleforstyrrelser og det har jeg ikke, så det var fint.

Så planen endte med at jeg fortsætter min fysioterapibehandling og lære at leve med mine rygsmerter

🇬🇧My appointment at the center for backpain 

For some weeks ago I got a mr-scanning of my back which my physiotherapist was asking for  because she thought that something in my back could been broken. (Read) Today I had an appointment at a doctor at the center for backpain. I came in and they asked a lot of questions about my backpain and what I was expecting from the appointment. I told them that it was only there because of my doctor because I knew that they could not do much to help me because operation isn’t an option when you have ehlers danlos if it not life-threatening to do it. And that I got the medicine that I can and it help me enough to get through the days but still with some pain They told me that they had the same opinion and that they didn’t knew what they could help with. Then she asked who was following me with my ehlers danlos, and I told her that it’s my normal doctor and she told the reason that I had gotten before “there isn’t any expert on the ehlers danlos syndrome in our area that treat the disease’ so that the responsibility is now at the normal doctor. 

They told me that it isn’t normal to get a protrusion in the thoracic but it would be more normal for me because of my ehlers danlos syndrome 

Then we came to the physical test and this test I was a little afraid to get done because of my weak joints but luckily me the doctor and the chiropractor didn’t want to do the test because they knew that the result wouldn’t do any change in the treatment, and they was afraid that my joints would go out. So she just asked if I got any sensory disturbances and haven’t so that was fine.

So the plan ended up that I continue my physiotherapy treatment and learning to live with my back pain

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

My eye problem part 2 / mit øjenproblem part 2